top of page
Bijuterii din Argint 925 si Inox

About Us

Magic Bijoux Silver

        Descopera-ti propria stralucire cu bijuteriile noastre. Coliere, cercei, inele, toate doar pentru tine cu preturi pentru toate buzunarele. Fericirea ta este cea mai importanta in afacerea noastra. Straluceste cu adevarat, alege Magic Bijoux!

Termeni si conditii

        Folosirea site-ului www.magicbijoux.com implica acceptarea Termenilor  si Conditiilor de catre utilizator. 

 Despre noi 

MSVL MARKET SRL

CIF: 35517787

J40/1064/27.01.2016

RO40BACX0000001995338000

Banca: Uni Credit

 Plasarea unei comenzi 

       Selectati produsele dorite si le adaugati in Cosul de cumparaturi, apasand pe butonul „Adaugare in Cos”. Pentru a achizitiona mai multe produse, faceti click pe butonul ‘ Continua Cumparaturile’. Pentru a finaliza comanda faceti click pe butonul ‘ Finalizeaza comanda ‘. Dupa ce ati selectat produsele dorite, introduceti datele dumneavoastra pentru facturare si livrare. Selectati metoda de plata. Inainte de a finaliza comanda, trebuie sa bifati campul ‘ De acord cu Termenii si conditiile de pe site’. Pentru a finaliza comanda, faceti click pe butonul ‘ Finalizeaza comanda ’ .  

 Intretinerea bijuteriilor 

     Bijuteriile Magic Bijoux Silver sunt fabricate din materiale selectate cu atentie. Pentru a le pastra cat mai mult timp , va rugam sa respectati urmatoarele recomandari:  

  • Nu expuneti bijuteriile la substante chimice 

  • Bijuteriile se vor da jos inainte de dus/inot 

  • Parfrumul in exces poate sa dauneze bijuteriilor  

  • Feriti bijuteriile de lovituri  

  • Protejati piesele de expunere prelungita la surse de umiditate, inainte de orice activitate 

  • Bijuteriile nu se vor purta in timpul unor activitati fizice de contact sau care au ca rezultat transpiratia abundenta , pentru a se evita zgarierea stratului de suprafata , dezlipirea partilor sau indepartarea  stratului de suprafata al bijuteriei.

    Nu ne asumam raspunderea pentru daunele provocate persoanelor alergice la anumite metale continute de produsele noastre; aceste persoane trebuie sa manifeste atentie si precautie si sa nu achizitioneze produse care contin componente alergenice.

 Politica de retur 

      Schimbul si returnarea produselor este acceptata, cu condiția să nu treacă mai mult de 14 zile de la data primirii comenzii. Produsele trebuie să fie în ambalajul lor original, impreuna cu factura și fără semne de utilizare sau defecte . Ne rezervăm dreptul de a refuza schimbul și returnările care nu îndeplinesc condițiile de mai sus. Costurile  de livrare pentru retururi vor fi suportate de cumparator. Produsele personalizate nu se returneaza!  

      Pentru a returna un produs trebuie sa ne contactati la adresa Loro98@yahoo.com  unde sa specificti urmatoarele detalii: numarul comenzii ,produsul din comanda pe care doritii sa il returnati  (in cazul in care in comanda aveti mai multe produse), un IBAN in care sa va returnam suma datorata. Cumparatorul trebuie sa trimita vanzatorului, prin curier, produsul pe care doreste sa il returneze. Banii se vor returna, conform legii, in 14 zile de la sosirea returului. 

     Ne rezervam dreptul de a selecta clientela in cazul persoanelor care efectueaza o comanda si nu o onoreaza.

 Politica de protejare a datelor 

       La plasarea unei comenzi, vom colecta date personale privind: adresa de e-mail si datele de contact ale persoanei sau ale reprezentantului companiei care ne contactează, incluse în solicitare (exemplu: nume, prenume, număr de telefon, adresa) in momentul in care realizati o comanda pe site-ul nostru sau alegeti sa va inregistrati. Cand va inregistrati colectam adresa de mail si parola. 

      Pentru protectia datelor dumneavoastra introduse  pe siteul nostru, am luat masuri tehnice si organizatorice pentru a le proteja in special impotriva pierderii, manipularii sau accesului neautorizat. Masurile adoptate sunt verificate in mod regulat si sunt adaptate constant la standardele actuale. Nu vom transfera sau dezvalui informatiile dumneavoastra personale unor parti terte. 

 Plata 

   Sunt disponibile urmatoarele metode de plata: 

   Cash On Delivery ( COD ) - ramburs la primirea coletului

   Prin card bancar: Visa, MasterCard 

bottom of page